Lördag, söndag och därefter – “Abstract Real”

AbstractBamboo_2_PhSh
Abstract Bamboo @ Jan Oberg 2016

You may subscribe to this free Newsletter – just write to: obergphotographics@gmail.com

Lund, 1 april 2016

Hej !

Två sista dagar – och sedan många andra…

Välkommen till nya mottagare och vänner från sociala medier. Sedan Konstrundan började har många sett “Abstract Real” på Öberg FotoGrafik och tyckt att det är vackra och gåtfulla tryck – fotografi på ett helt annat sätt…

I morgon lördag och söndag den 3 april – Konstrundans sista dagar – har jag öppet 10-18. Det finns ungefär 60 nya verk och åtskilliga andra på papper, canvas och metall – samt en fotoboks-sektion och ett unikt bibliotek med böcker om fred och världssamfundet.


Abstract Washbasin Green – 2016 © Jan Oberg

Jag är nu på Yelp där du kan läsa mer, bättre hitta min adress och recensera utställningen och besöket efteråt. På Yelp-appen finns allt intressant att uppleva i Lund och hela världen. Med den hittar du alltid rätt – i Lund, Nagoya eller Buenos Aires.

Här lite om hur det är att besöka min hemstudio och Skånskans rapport.

Jag tror det är konsten och kreativiteten som är grunden för vår mänsklighet! Vad tror du?

Vänliga hälsningar och på återseende

Jan Öberg

Would love to read your views, ideas or suggestions here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.