Besök “Abstract Real”-utställningen

Poster-AbstractReal-A3+_PhSh
Lund, 21 mars 2016

Hej !

Välkommen till min nya utställning och studio på Vegagatan i Lund 

“Abstract Real” på Öberg FotoGrafik – som öppnar den 25 mars 2016 kl 10:00.
Jag håller samma tider som Påskrundan fram t o m 3:e april; därefter är du välkommen men bara enligt överenskommelse på 0738 525200 eller obergphotographics@gmail.com
All information bör stå ovan men ring eller skriv om du undrar över något.

Lite speciellt
Ett besök hos mig innebär att du får se 40-50 experimentella foton – mycket annorlunda än de klassiska svart-vita eller de tråkigt teknik-perfekta man ofta ser. Jag lovar det här är annorlunda. Ibland kan det också finnas en bild eller två ur min egen konstsamling – som kontrast eller därför att det finns ett släktskap.
Därutöver får du möjlighet att titta i fotoböcker och besöka ett unikt bibliotek om fred och internationella frågor som finns mitt i ett av rummen.
Ofta blir det till diskussioner om länder, olika kulturer och världens framtid eftersom jag också är fredsforskare. Eller om konst och kultur i allmänhet – eller kanske om hur vi kan skapa mer kulturliv i Lund.
IMG_8452
In the studio – The Rouen Cathedral Suite # 1-10 @ 2015

Du kan självklart köpa mina bilder. Men jag ser också min studio som en liten kultur-mötesplats där det inte bara handlar om mig och mina verk.  Och där ingen ska känna sig pressad att köpa något.

Jag vill att det ska vara lite som att besöka ett privat hem, inte ett coolt kommersiellt galleri.

Jag satsar på experimentet och på något jag uppfattar som vackert. Och jag är säker på att det är konsten och kreativiteten som är själva grunden för vår mänsklighet.

Avslutningsvis vill jag föreslå att du tittar in på min hemsida eller online-galleri. Det finns många olika bildkategorier och också en sektion med enstaka Abstract Real-foton.

Du kan – men måste inte – anmäla dig på utställningens Facebook event. Där kan du också bjuda in dina vänner!

Här är inbjudan så du kan ha den i din smartphone (download Scanlife eller liknande barcode/QR reader om du inte redan har den). Ett enkelt sätt att ha den med sig och dela med andra!

12504154_1868111393416564_1032377686_n

Välkommen!

Vänliga hälsningar
Jan Øberg

PS
shoot…
Jag skickar dig gärna mitt nyhetsbrev “shoot” med bl a online konstmagasinet “GlobalArt”. Det kommer flygande in i din inbox 2 gånger per månad – och med den av riktigt många uppskattade foto-presenten för en stunds meditation. och glädje.
Det är gratis och du behöver bara skicka ordet “shoot” till emailadressen ovan.

Would love to read your views, ideas or suggestions here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.